the brand
Be The School är helhetslösningen för allt gällande skolmerch. Med stor erfarenhet har vi helhetslösningar för allt gällande skolkläder samt skolprofil. Be the Brand kan snabbt, smidigt och prisvärt tryckta kvalitetsplagg och profilprodukter för din skola
the brand

Från idé till skolmerch

Skolkläder bidrar med en känsla av samhörighet och skapar en starkare gemenskap. Vi har ett brett sortiment med bekväma kläder i olika prisklasser och stilar.

 1. Varför välja oss?

  Inget lager eller ekonomiska skyldigheter. Med vårt upplägg slipper ni ligga ute med pengar, betala startkostnader eller tänka på lagerhållning. Vi sköter allt!

 2. Smidig beställning

  Vi skapar skolans webbshop där era produkter är redo för beställning. På så sätt kan elev och målsman beställa i lugn och ro hemifrån.

 3. Egen produktion

  Be The Brand kör allt med in-house produktion. Vilket gör det möjligt specifika lösningar för er skola. Det vanligaste upplägg vi kör för skolor är att webbshoppen är öppen 2-4 veckor för att samla in beställningar och sen gör vi en sammanställd produktion.

 4. Leverans

  Här bestämmer ni helt hur ni vill ha det levererat! Direkt hem till enskild elev eller till skolan för klassvis utdelning.

Skolor som valt oss...

Är ni osäkra på designen? Ingen fara. Vi hjälper dig med förslag och ger er våra bästa råd.