You are the brand

profilreklam be the brand

Så hjälper vi företag

Vi erbjuder en helhetslösning som innefattar design, produktion, webbshop, lagerhållning, distribution, personlig support och mycker mer tid till annat.

Vi tror på ditt varumärke

Allt för många gånger går bra företag osedda vilket inte har att göra med sämre tjänster än de mer sedda företagen. Utan många företag har minimal kunskap för marknadsföring och vet inte vart de ska börja.

Vi hjälper dig komma igång så att ditt företag får den uppmärksamhet det förtjänar.

Kontakta oss
the brand företag marknadsföring profilering

Minnesvärda intryck

Den yttre exponeringen kommer gynna ditt företag om och om igen. Produkter som är nödvändiga i vardagen så som en isskrapa, penna eller en tygpåse med ditt varumärke, kommer lämna ett gott intryck varje gång de används eftersom produkterna har varit gynnsamma.

I jämförelse med reklam i TV och medier så är merchandise en långvarig exponering vilket gör det till den allra bästa investeringen i din marknadsföring.

the brand

Uppmuntra varumärkekännedom

Profilprodukter används både i interna och externa syften. Vill du ta fram kläder i egen design och sälja via en webbshop, så har du kommit helt rätt. Vi erbjuder en helhetslösning som innefattar design, produktion, webbshop, lagerhållning, distribution, faktura till bestämt kostnadställe, personlig support och mycker mer tid till annat.

Kontakta oss
be the brand

Stärk företagets teamkänsla

Ditt företags arbetsmiljö har en stor påverkan på dina anställda. Utan goda förutsättningar kan inte företaget prestera med sin fulla potential. En stark laganda kommer gynna dig med färgsprakande idéer från dina anställda.

Vi har en lång erfarenhet för vad som säljs bäst för just din målgrupp. Det innebär inte bara att vi kan hjälpa dig tjäna mer utan ser till att du sparar både tid och pengar.

the brand